Tuinaanleg en renovatie

Hoe gaan wij te werk?

De werkzaamheden bij de aanleg en renovatie beginnen met het opschonen, oprooien/afzagen van bomen en heesters die eruit mogen. Vervolgens zetten we de hoogtes uit in de tuin om daarna te beginnen met het grondwerk en uitgraven van het cunet/zandbed (waar de bestrating komt). De volgende stap is het aanleggen van kabels, leidingen/drainage en heel belangrijk is een goede waterafvoer in de tuin (indien nodig). Daarna kan de bestrating worden gelegd, verlichting en eventueel beregening worden aangesloten. Als laatste worden de bomen en beplanting aangebracht. Zo komt het ontwerp van het papier zichtbaar in de praktijk. Dit alles gebeurt met veel vakkennis, ervaring en oog voor detail.

Bij Hoveniersbedrijf Verhagen hoort er een jaarlang nazorg en begeleiding bij, om de tuin zo goed en optimaal mogelijk te laten groeien.

Onderhoud

Hoveniersbedrijf Verhagen uit Oirschot komt graag langs voor het verzorgen en snoeien van uw tuin. Over het algemeen kunt u met 4 onderhoudsbeurten per jaar uw tuin optimaal houden.

Ook geven wij u graag advies bij vragen over uw tuin m.b.t. onderhoud of andere werkzaamheden.